Gezocht train(st)er.

25 september 2021

GV Grijpskerk is op zoek naar een enthousiaste train(st)er die recreatieve turnlessen wil verzorgen in Grijpskerk op de maandag van 15.00 uur t/m 18.15 uur.

Taken
• Je bent in staat om uitdagende beweegsituaties te creëren op recreatief niveau.
• Je bent in staat de les zo te differentiëren dat het voor elk kind uitdagend is.
• Je zorgt voor een gezellige en veilige sfeer in de les.
• Je stuurt je assistenten aan.
• Door jou enthousiasme weet jij bestaande leden te motiveren en nieuwe leden te werven.

• Je bent enthousiast.
• Je hebt ervaring met lesgeven.
• Je weet zowel een groep als individu te coachen.
• Een opleiding KNGU gymnastiek leider 3 of een afgeronde sport & bewegen / CIOS of ALO met affiniteit met turnen is een vereiste.

Aanbod
• Je ontvangt een vergoeding. Deze is afhankelijk van je leeftijd, ervaring en gekoppeld aan de CAO sportverenigingen.

Heb je interesse? Neem contact op met Jan van der Hoek Voorzitter@gvgrijpskerk.nl